KİŞİSEL VERİLERİ KANUNU AYDINLATMA METNİ


www.minimidimaks.com web sitesi, Minimidimaks adı ile sunulan Android ve İOS uygulamaları Arena Kağıtcılık Matbaacılık İç ve Dış Tic. Ltd. Şti mülkiyetindedir.

Sitemizi ziyaret eden tüm misafirlerimizin bilgi güvenliğini sağlamak bizim için çok önemlidir. Bu sebeple hazırlanan bilgilerndirme 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve ilgili mevzuat kapsamında Minimidimaks web sitesi ve Android ve İOS uygulamalarında kişisel verilerin işlenmesi ve korunmasına yönelik uygulamaları konusunda müşteriler, web-sitesi ve/veya uygulama ziyaretçileri, iş birliği içinde olduğumuz tedarikçiler ve tüm kişiler ve bu kişilerin çalışan veya temsilcilerini bilgilendirmek için hazırlanmıştır.

Arena Kağıtcılık Matbaacılık İç ve Dış Tic. Ltd. Şti tarafından işlenenen kişisel veriler, işlenme ve aktarım amaçları, verilerin aktarılabileceği kişiler, toplanma yöntemi ve hukuki sebebi ile söz konusu kişisel verilere ilişkin haklarınız hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Minimidimaks web sitesi (www.minimidimaks.com) üzerinden sipariş işlemi gerçekleştirilmemektedir. Kredi kartı ve/veya banka kartı ile ürün sipariş etmek güvenlik protokollerine tabidir ve uygulama üzerinden sipariş vermeniz durumunda kişisel bilgileriniz ile kart numaranız ve şifreleriniz kayıt edilmez, saklanmaz. Minimidimaks, Android ve İOS uygulamaları 256 bit SSL şifreleme sistemi ile korunmaktadır ve uygulamadan kişisel bilgilerinizi paylaşmanızı beklemeden tüm içeriklerin görüntülenmesi mümkündür.

İşlediğimiz Kişisel Veriler

Kimlik Bilgileri : Ad, Soyad
İletişim Bilgileri: Telefon numarası, e-posta adresi, adres
Trafik Verileri: IP numarası, kaynak ve hedef nokta bilgileri, hizmetin sunulması için gerekli teknik veriler gibi veriler
Kişisel Veri Kategorisi: Minimidimaks İOS ve/veya Android uygulama indirirken paylaşılmasına onay verdiğiniz bilgiler, fotoğraflar, sosyal medya hesapları ile bağlanılması durumunda sosyal medya kanalları aracılığıyla paylaşılmasına onay verilen bilgiler, sipariş ve alışverişinize dair bilgileri (ürün, hizmet, ödeme miktarı, ödeme türü vb.)

Kişisel Verilerinizi Toplama Yöntemleri ile Hukuki Sebep ve İşleme Amaçları

Minimidimaks, kişisel verilerinizi elektronik ortamda olmak üzere mobil uygulama aracılığıyla toplanmaktadır. Kişisel verileriniz Minimidimaks tarafından mevzuata uygun olarak aşağıdaki hukuki sebep ve amaçlarla toplanmakta ve işlenmektedir:

  • Minimidimaks üzerinden herhangi ürün ve/veya hizmet siparişi işleminde bulunulduğunda ilgili kişi ile kurulması gereken “mesafeli satış sözleşmesi”gereği kişisel verileriniz işlenmektedir.
  • Ürün ve hizmetlerimiz hakkında tarafınıza 2 yıllık süre içinde zaman zaman bilgi vermek, pazarlamak, tanıtmak ya da katma değerli hizmet sunmak üzere sizinle iletişime geçmek,
  • Ürün veya hizmetlere ilişkin indirim, kampanya ve ücretlendirmelere ilişkin bilgilendirme yapmak.
  • Talep ve şikayet yönetimi, müşteri memnuniyetinin ölçülmesi, her tür müşteri ilişkileri faaliyetleri,
  • Sunduğumuz hizmetlerin ölçümlenmesi, hizmetlerin iyileştirilmesi ve çeşitlendirilmesi, stratejik planlama faaliyetleri, pazarlama faaliyetleri için işlenmektedir.
Yanı sıra,

  • 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili ikincil mevzuat,
  • 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi,
  • Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat,
  • 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat
  • 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu başta olmak üzere mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek amaçlarıyla veri sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu m.5 kapsamında işlenmektedir.

Belirtilen kişisel verileriniz dışında web sitesi ve uygulama üzerinden ziyaret, giriş ve verilen sipariş zamanları, ziyaret edilen sayfalar, ürün ve hizmet istatistikleri gibi kişisel veri teşkil etmeyen anonim bilgiler Minimidimaks ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi ve özelleştirilmesi amacıyla analiz etmek ve anlamak için toplanır ve kullanılır.


Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla Kimlere Aktarıldığı:

  • Aldığınız ürün ve hizmete istinaden fatura basımını ve gönderimini gerçekleştirecek iş ortaklarımız olan şirketler,
  • Aldığınız ürün ve hizmeti size göndermek üzere aracı olan iş ortaklarımız olan kurye ve kargo şirketleri,
  • Pazarlama veya bilgi verme amaçlı sizinle iletişim kurmak üzere hizmet aldığımız SMS ve e-posta gönderim şirketleri,
  • Ödeme, para iadesi gibi süreçlerin yerine getirilmesi için çalıştığımız bankalar,
  • Faaliyet sürekliliğinin sağlanması amacıyla geliştirilen web sitesi ve uygulama yazılım destek hizmetleri aldığımız bilgi teknolojileri/yazılım şirketleri,
  • Talep edilmesi veya yasal zorunluluklar gereğince düzenleyici ve denetleyici kurumlar, mahkeme, savcılık, icra müdürlükleri dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere kanunların emrettiği her tür idari, adli ve sair her tür resmi kurumlar,
  • Sunduğumuz ürün veya hizmetler ile ilgili yasal haklarımızın takibi, hukuki gerekliliklerin yerine getirilmesi gibi nedenlerle avukatlar, vergi danışmanları, denetçiler ve hizmet alınan diğer üçüncü kişiler ile bilgileriniz paylaşılmaktadır.

Arena Kağıtcılık Matbaacılık İç ve Dış Tic. Ltd. Şti kişisel verilerinizi barındıran veri sistemlerinin yetkisiz erişimlere ve hukuka aykırı veri işlemelere karşı korunmasını sağlamak amacıyla sunucuları güvenlik duvarı arkasında konumlandırılmış, Cloudflare SSL ve Rapid SSL 256 bit anahtarlamalı,TLS 1.2 ile şifrelenmiştir. Veri tabanlarına yetkili kişiler hariçinde erişim Bilgi Işlem yönetiminde kontrol altındadır.

Kişisel Veri Sahibi İlgili Kişi Olarak Haklarınız

Kanun’un 11. Maddesi uyarınca kişisel verilerinizin korunması ile ilgili olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenmeye ve işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etmeye,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenmeye,
  • Yurt içi veya yurtdışı bakılmaksızın kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri/işletmeleri bilmeye,
  • Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini istemeye
  • İşlenen verilerin otomatik sistemler ile analiz edilmesi sonucunda aleyhinize bir sonuç ortaya çıkması halinde itiraz etme,
KVKK Bilgilendirme Başvuru Yöntemi Başvuru Yapılacak Adres
Yazılı Dilekçe Elden Teslim /Kargo/ Noter ile Yazılı dilekçe Elden Teslim veya Kargo veya Noter ile gönderim Arena Kağıtcılık Matbaacılık İç ve Dış Tic. Ltd. Şti Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi Emintaş Kazım Dinçol Sanayi Sitesi No:81 / 139 Zeytinburnu – İstanbul
Minimidimaks Uygulamalarında Kayıtlı Bulunan Elektronik Posta Adresiniz ile Başvuru Kayıtlı bulunan elektronik posta adresiniz kullanılmak suretiyle e-imza veya ıslak imzanız ile [email protected]

Bilgi güvenliğinizi korumak amacıyla veya uygulamalarımızda kullandığınız kullanıcı adı ve şifrenizi açısından kimse ile paylaşmamanızı ve kolayca ulaşılabilecek, güvenliği bulunmayan hiçbir yere not etmemeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Minimidimaks uygulamalarına kayıt olduğunuz ad, soyad, e-posta ve telefon numaranızın doğruluğundan emin olmanızı ve siparişiniz ile ilgili her türlü bilgilendirme ve diğer konular için sisteme girmiş olduğunuz numaralar ve e-posta adresiniz kullanılacağını hatırlatmak isteriz.

Arena Kağıtcılık Matbaacılık İç ve Dış Tic. Ltd. Şti iş bu Kişisel Verileri Kanunu Aydınlatma Metni’ni istediği zaman değişiklik yapabilme hakkına sahiptir. Bu değişiklikler, yeni Kişisel Verilerinize İlişkin Bilgilendirme yazısının web sitesi ve/veya uygulamaya eklenmesiyle birlikte derhal geçerlilik kazanacaktır.

Copyright © 2021 - minimidimaks.com - Tüm hakları saklıdır.